Activiteiten

Een enthousiast team staat klaar om samen met de cliƫnten aan persoonlijke leerdoelen te werken. We bieden tal van activiteiten. Mensen die het leuk vinden om te bewegen kunnen alle energie kwijt in bewegen op muziek, maar ook in de beweegtuin of tijdens Fun-ie-fit (Digitaal Fitness Centrum). Voor de buitenmens zijn er regelmatig wandelingen naar het winkelcentrum en de Stadsboerderij. Het samen zijn en het uitbreiden van sociale contacten staan bij ons voorop.

Creatief

Naast licht kantoorwerk, inpakwerk of werkzaamheden in de buitenlucht, bieden we onze deelnemers een breed scala aan creatieve en leuke bezigheden. Schilderen, handwerken, bordspellen, biljarten en nog veel meer. Maar ook kunnen deelnemers beschikken over een computer en Ipad met internet en er komt iedere week iemand die muziek maakt met de deelnemers. Dit alles met voldoende ruimte voor ontspanning en zonder druk.

Facilitair

Binnen ons Element worden ook tal van facilitaire activiteiten geboden. Denk aan catering, schoonmaken, bakken, koken en boodschappen doen. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van de lunchverstrekking, waardoor gezellig samen eten een dagelijkse activiteit is. Regelmatig organiseren we een kookactiviteit die hierbij aansluit.